juli 2020

tys14jul19:00tys20:30VAMP konsert på MS Granvin

Tysdag 14. juli vert ein festdag! Det blir VAMP konsert på akterdekket av veteranbåten MS Granvin. Som ein del av turnèen, til utvalde kystperler, vil MS Granvin ligge til kai på Hardanger fartøyvernsenter denne dagen.

Billettar kan kjøpast via Ticketmaster (sjå lenke): https://www.ticketmaster.no/event/konsert-med-vamp-billetter/630759

Om VAMP: «Som været på Vestlandet er Vamp fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 28 år har de spilt inn 17 album og  høstet mye heder og ære. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen.»

Velkomen til festlig sommarkonsert med VAMP!

(Tysdag) 19:00 - 20:30

Hardanger fartøyvernsenter