Norsk English

HVm på Trip advisor

Hardanger og Voss museum skårar høgt på Trip Advisor!

Vi får gode tilbakemeldingar frå gjestene våre. Det er veldig kjekt og gjev oss energi til å stå på vidare med kulturformidling. I spørjeundersøkinga vår i 2014 sa 99% av gjestene at dei anbefaler eit besøk ved musea. På Trip Advisor ser vi den same tendensen.

Det er fem av avdelingane våre som er registrert på Trip Advisor.

Her kjem nokre av tilbakemeldingane:

Voss folkemuseum
"Interessante og informative"
"En veldig hyggelig opplevelse"

Oversatt av Google på Trip Advisor blir det fort sjarmerende:
"Det er en fascinerende atmosfære i disse bygningene, en følelse som om veggene har fått livene og sjelene til alle de menneskene som har bodd der. Det er også en fantastisk utsikt over hele Voss, sjøen og den surounding fjell."

Hardanger folkemuseum
"Stilig formidling av levende folklore"
"Museet har en fantastisk beliggenhet med utsikt over fjorden og byen. De ansatte var svært hjelpsomme og ga oss en grundig innføring i utstillinger."

Kabuso/Ingebrigt Vik museum
"Small but interesting"
"We visited during the off-season but the staff were very friendly and obviously had both knowledge and passion for the works of Ingebrigt Vik. The 25 minute film is a must before visiting the scuptures next door."

Hardanger fartøyvernsenter
"Herleg atmosfære"
"Anbefaler alle en tur til Hardanger fartøyvernsenter"

Då venter vi i spenning på at nokon skal skrive ein kommentar på Agatunet!